Ga naar de inhoud

Ontwerp & Advies

Ook op het gebied van ontwerp en advies met betrekking tot verkeerstechniek helpen wij u graag!

Ontwerp

Montha Verkeerstechniek adviseert haar klanten over de in te zetten verkeerstechnieken op basis van een ontwerp.

Dit ontwerp wordt een verkeersplan genoemd. Een verkeersplan is een plan waarbij een bepaalde verkeerssituatie wordt voorzien van verkeersmaatregelen. Door het op voorhand ontwerpen van een verkeersplan zijn er nooit onverwachtheden waarmee iedere situatie op een uiterst veilige manier wordt opgelost.

Verkeersplan

Na overleg met de klant maken wij een ontwerp aan de hand van een tekening. De tekening is gebaseerd op de huidige situatie en daarnaast alle daarbij komende benodigdheden en verkeersmaatregelen voor de tijdelijke verkeerssituatie. Deze tekening wordt het uiteindelijke verkeersplan. De tekening is voorzien van aanduidingen van alle verkeersmaatregelen. Denk aan omleidingen, afzettingen, verkeerslichten, hekken en veel meer. Uiteraard worden ook de wensen en behoeften van de klant meegenomen op de tekening, op deze manier kan er rekening worden gehouden met de benodigde werkruimte.

Nog meer vragen over het verkeersplan?

Advies

Ons advies houdt rekening met de aannemer en de CROW richtlijnen. Op het gebied van tijdelijke verkeersmaatregelen staat daarbij de veiligheid van zowel de wegwerker als de weggebruiker centraal.

Zo kunnen wij u adviseren over de wettelijke voorgeschreven afzetmaterialen. Daarnaast kunnen wij ook een verkeersplan voor u ontwerpen. 

U kunt bij Montha terecht voor alle soorten verkeerstechniek. Wij adviseren u op basis van wet en regelgeving over de in te zetten verkeerstechnieken.

Contact formulier

Vragen? Aarzel niet, neem contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen met alle plezier.